Aspiepower Media

Jag ska bli nunna och gå i kloster

Alltså skjut mig vad krångligt allt ska vara.
Fick ett recept på p-piller i början av januari för ett år. Men sen träffa jag läkaren som inte visste vad han gjorde och tog bort alla recept. (han kan ni läsa om här.
Kontaktar dem och ber dem snällt att skriva ut ett nytt recept vilken de säger att de gör. Nu ska jag hämta ut nya p-piller men på apoteket finns inga så maila dem på 1177 och säger det och får svaret: ”Hej!Jag har kontrollerat utskrivna recept och det ska finnas recept utskrivet 2016-01-19 för tre uttag alltså för nio månader. Du får återkomma om det inte finns recept så får vi kontrollera med apoteket!”
Ja men åhhh det var ju precis det jag skrev att jag hade gjort och det finns inget jävla recept.
Nu överväger jag att bli nunna och gå i kloster för det är tydligen enklare än att få ut en karta p-piller, fast man ätit det i typ 12 år…
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *