Aspiepower Media

Vandrande zoombie och planer för helgen

La mig och vila en stund, vakna upp två timmar senare och känner mig som en zoombie. Har pratat med både mamma och Henrik i telefon när jag sov men minns inte ens vad jag sa. Skulle ha kunnat sova i två timmar till men då lär jag väl inte kunna somna i kväll så palla mig upp och gick till affären för att få lite luft. IMG_4713-0.jpgVar inne i affären i 10 minuter och när jag kom ut så hade mörket fallit. Längtar verkligen till våren är så trött på detta mörker men så fort som varje vecka går så borde våren komma snabbt nu. I morgon är det redan fredag igen och jag ska på konferens. Sen ska jag hämta upp en tårta sen ska jag åka hem till Hagfors. Vi har styrt om planerna så det blir födelsedagskalas i morgon i stället för på lördag. Vi får se om det blir någon rally för mig allt hänger på vädret för har liksom inte bara att ge sig ut i skogen med gipsad fot:P IMG_4715-0.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *