Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Studiebesök på Hjälpmedelsservice – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Studiebesök på Hjälpmedelsservice

Studiebesök på Hjälpmedelsservice

I dag har vi vart i väg på studiebesök på Hjälpmedelssevice med ett gäng på jobbet. Jag har redan  vart där en gång tidigare. Det alltid kul att få lite mer info om vilka hjälpmedel som faktisk finns. Sen blev det lunch på Pasha, som låg precis bredvid. Riktigt god mat. Nu är jag hemma och har plockat lite för om ca en timma kommer mitt boendestöd. Sen blir det slapp i soffan för behöver verkligen det nu. Har även ringt till ortopeden i dag så nu väntar jag på att läkaren ska göra av sig. Så får vi se vad de hittar på med min fot den här gången.hjälpmedelsserviceIMG_4673.JPG  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *