Okategoriserade

svar på era frågor

Glömt och frågat tidigare, vad är de för hårfärg du kör med nu, den röda? Svar: Maria på Salong Morris i Hagfors har fria händer när det gäller mitt hår så har ingen aning om vad jag har för färg;) Dock använder jag  Moods hårinpackning med färgpigment för att hålla färgen röd och snygg även efter några veckor. 1 Om du fick sätta ihop ett drömspeedwaylag (både med aktiva och åkare som lagt av), hur skulle det se ut? Svar: Oj herregud vilken svår fråga:P Henrik kommer skaka på huvudet nu och Ludvig kommer gnälla för att han inte är med;) Utan inbördes ordning: 1.Tony Rickardsson 2. Darcy Ward (jag vet att Darcy aldrig mer kommer kunna köra speedway men jag fick välja mitt drömlag) 3. Tai Woffinden 4. Antonio Lindbäck 5. Greg Hancock 6.Chis Holder 7. Okej jag är snäll, Ludvig Lindgren;) Berätta lite om det booendestöd du har? Du har berättat lite men kan du skriva mer? Svar: Jag har inte så mycket att säga om mitt boeendestöd i nuläget, då vi startade upp förra veckan. Innan hade jag ett booendestöd som inte fungerade, det har jag skrivit om här och här. Vilket är ditt favorit ställe att käka i Karlstad? Svar: Har egentligen inget favoritställe men jag gillar Spicy Hot,  god mat, trevlig miljö och helt okej priser. IMG_4620.JPG

]]>

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*