Aspiepower Media

Tack Backyard Babies för allt som ni gjort för mig!

Tack Backyard Babies för allt ni gjort för mig!

Nu är det senaste plektrumet i samlingen på plats. Egentligen har jag två. Jag gav jag bort till Nadia 11 år och ett tappade jag under sätet på mosters bil. Katastrofen var ett faktum men jag höjde värdet på bilen med några tusen;)

Ni är en viktig del av min rehablitering

Jag vill bara säga tack till Backyard Babies för allt ni gjort för mig, utan att ni ens vet om det. Ni har vart en viktig del av min rehabilitering. Och är en stor del till att jag sitter här i dag efter 8 självmordsförsök. Det är er musik som fyllde mina hörlurar när jag som 15 åring flydde från ensamheten i skolan. När jag kände mig ensammast i världen så fanns ni alltid där. Er musik fick jag att känna mig lite mindre ensam.

Var nykter i ett år för att få höra er live i 60 min

2007 kämpade jag för att bli nog frisk för att kunna bli utskriven från psyk. Jag ville åka och se er på Peace and love. Läkarna var skeptiska till att skicka mig på festival tre dagar efter att jag fått akutsprutor mot psykoser. Vi gjorde en deal. Jag fick skriva på ett kontrakt där det stod att jag inte skulle inta varken droger eller alkohol och att jag skulle söka hjälp direkt det behövdes. Bröt jag kontraktet skulle jag få tvångsvård. Jag drack inte en droppe alkohol på 1,5 år bara för att jag skulle få er live i ca 60 minuter, och någon tvångsvård blev det aldrig tal om.

Dregens mail från Schweiz gav mig hopp

Det var Dregens mail från Schweiz i somras som gav mig hopp och  fick mig att fortsätta kämpa för att få rätt vård när livet kändes allmänt kasst.

Det resulterade i att jag efter 14 år äntligen fick min Bipolär diagnos, rätt medicin och livet tillbaka. Men framförallt tack för att ni visat att det är okej att vara den man är, sticka ut ur mängden och vara stolt över det. Och tack för två grymma spelningar i Karlstad och Örebro. Tack Backyard Babies ni kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta <3

Backyard Babies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *