Aspiepower Media

100 frågor

1. Hur gammal är du om fem år?  32 fast om vi räknar om fem dagar så är jag 33;) 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mig själv 3. Hur lång är du? 168 4. Vilken är den senaste filmen du sett? Arne Dahl filmerna 5. Vem ringde du senast? Pappa 6. Vem ringde dig senast? Pappa 7. Hur löd det senaste sms:et du fick?  ”är du vaken?” 9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta 10. När såg du senast din mamma? För två dagar sedan 11. Vilken ögonfärg har du? Blå
Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Fotograf Evelina Eklund Hassel – Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

12. När vaknade du i dag? 7 första gången, 11.30 nästa gång 13. Vilken är din favorit julsång? Alltså julsånger är överskattade 14. Vilken är din favoritplats? Speedwaybanan haha:D 15. Vilken plats föredrar du minst? Akuten:P 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Då finns jag nog i Närke 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Mörker 18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Minns jag inte ens, är de illa;D 19. Hur stor är din säng? 160 cm 20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar Mac, hallå jag är journalist;)
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Olika
22. Hur många kuddar har du i sängen? Öhm sex stycken tror jag 23. Hur många landskap har du bott i? Ett- Värmland for ever:P 24. Vilka städer har du bott i? Hagfors, Molkom, Karlstad 25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, fryser jämt om fötterna 26. Är du social? Över social 27. Vilken är din favoritglass? Nötcream glass:P 28. Vilken är din favoritefterrätt? korv stroganoff 29. Tycker du om kinamat? Absolut 30. Tycker du om kaffe? Usch nej, fast jag är journalist;)
31. Vad dricker du till frukost? Smoothie IMG_4451.JPG 32. Sover du på någon särskild sida? Ja fast när Henrik inte är här sover jag tvärs över sängen typ:D 33. Kan du spela poker? Haha nää. 34. Tycker du om att mysa/kela? Såklart, vem gillar inte det? ♡ 35. Är du en beroendemänniska? Jag är beroende av mobilen, bloggen, Dregen och speedway:D 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jopp 37. Vill du ha barn? Ja 38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och några ord på tyska 39. Har du någonsin åkt ambulans? Öhm säkert 30 gånger, ambulanspersonalen i Hagfors känner mig nu:D 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng, saltvatten är saltigt och kliar:P
1
41. Vad spenderar du helst pengar på? Onödiga saker:P 42. Äger du dyrbara smycken? Ja men jag använder dem aldrig för jag är rädd att tappa bort dem:P 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Parneviks 44. Kan du rulla med tungan? Japp 45. Vem är den roligaste människan du känner? Öhm jag vet inte men varje gång jag är ledsen så smsar jag Ludvig och då skriver han nått knasigt så jag blir glad igen:P 46. Sover du med gosedjur? Ja, Baby är gosig och ett djur:D IMG_4380.JPG 47. Vad har du för ringsignal? Nån standard 48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja för typ 10 år sedan fanns nästan ALLA kläder kvar. Men nu har de flesta slängts:P 49. Vad har du närmast dig som är rött? Ljus på bordet 50. Flirtar du mycket? Andra tycker nog de haha:P 51. Kan du byta olja på bilen? Haha nej 52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nej för då hade mitt körkort rykt eter som jag har ett års prövotid kvar:P 53. Vilken var den senaste boken du läste? Minns jag inte ens 54. Läser du dagstidningen? Japp på nätet haha. 55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej 56. Dansar du i bilen?  Nej hur skulle de gå till? 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Antar att det var Rix FM eller något sånt.. 58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ingen aning 59. När var du i kyrkan senast? I höstats på begravning 60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Nina
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? 2 dagar på Arvika festivalen sen gav vi upp och åkte hem. Direkt vi åkte börja de ösregna, bra tajming;) 62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Henriko <3 63. Vad lyssnar du på just nu? Simpsons på tvn:P 64. Har du varit med i tidningen? Väldigt många gånger 65. Vad är det konstigaste du ätit? Öhm vet inte 66. Vem såg dig naken senast? Jag själv i spegeln:P 67. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa såklart hihi 68. Hur imponerar man på dig? Genom att visa att man vet vad speedway är haha:D 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Henrik, Ludvig och Carolina 70. Har du någon piercing? Yes, i öronen, naveln.och två i näsan 71. Din största vinst? typ en miljon polska zloty på en färja till polen när jag var 5 år:P 72. Civilstånd? Upptagen.
Fotograf Evelina Eklund Hassel - Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

Fotograf Evelina Eklund Hassel – Eve Fotografi ( @evefotografi ) www.EveFotografi.se

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Min blogg haha 75. Ångrar du någonting du gjort? Mycket 76. Hur gammal är din pappa? Bra fråga:P 77. Vilket är ditt drömjobb? Drömmen är att kunna kombinera ett jobb som journalist med att blogga och föreläsa. 78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?  Åka till Australien 79. Vad har du haft för husdjur? Chinchilla, Sköldpaddor och katt 80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? Jag slog ut en tand när jag var 2 år. Jag är inte så självsäker som jag verkar. Jag har Pussat Dregen på kidnen;) 81. Svär du ofta? För ofta.
82. Sverige när det är som bäst? Den dagen det blir okej att vara den man är och att samhället förstår fördelen med Neuropsykiatriska diagnoser. 83. Kan du åka slalom? Haha japp blivit fyra på klubbmästerskap två gånger:P 84. Vad har du ätit i dag? Gårdagens rester 85. Vad har du för utbildning? Barnskötare och Journalist 86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Mina ögon 87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Mina lår. 88. Vilken är din bästa egenskap?  Jag är omtänksam och bryr mig andra mer än vad jag bryr mig om mig själv. 89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag är lite vimsig och klumpig 90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Dregen är historisk:D 91. Saknar du någon? Ja Zandy <3 92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja så ni måste skicka massa presenter till mig tills tisdag;) 93. Vad gör dig ledsen? Lögner och svek 94. Vad gör dig glad? Bra väder och speedway, dok sker de inte samtidigt så ofta:P 95. Har du varit gift eller förlovad? Förlovad 96. Vad ska du göra i helgen? Åka till Henrik och tydligen se Backyard Babies live för andra gånge på en vecka:D 97. Vad är det knasigaste du gjort? Haha herregud de vill jag inte ens tänka på 98. Vad har du för laster? Att jag har med mig mobilen dygnet runt:P 99. Vem är din förebild? Dregen och Michaela Forni IMG_4284-1.jpg 100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Fortsätta att vila
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *