Aspiepower Media

Läkare kan för fan ingenting!

Jag är arg nu! Förbannat jävla arg! För några veckor sedan var jag hos läkaren på psykiatrin för medicinuppföljning. Då fick läkaren den biljanta idéen att han skulle ta bort min apodos som jag haft liggandes av någon anledning fast jag inte ens haft apodos på tre år. Ja det är väll bra tänkte jag och trodde att han visste vad gjorde. Men läkare kan för fan ingenting! Vet ni vad han har gjort? Han har raderat alla mediciner jag hade recept på!!! Så nu när jag kom till apoteket och skulle hämta medicin så hade jag inga. Så nu måste jag ringa till alla läkare igen och be dem skriva ut nya mediciner. Åhh jag blir så trött… Jag går till psykiatrin för att jag mår psykisk dåligt så ställer en jävla läkare som ska hjälpa mig till så jag jag utsätts för saker som jag tycker är as jobbiga så jag blir stressad och mår ännu sämre. Skjut mig snälla! Eller nej föresten skjut läkare som inte kan med datasystem! Men, men jag fick ju iallafall en skön promenad i vår solen… Det är dock bara ett problem… ATT JAG INTE KAN GÅ!!!! Så nu gick jag hela vägen i onödan och har skit ont i foten så nu måste jag ta morfin… Men visst ja… JAG HAR JU INGA RECEPT KVAR!!!!!! Nu ska jag äta frukt och lugna ner mig lite innan mitt boeendestöd kommer… Tror det är bäst så;) IMG_4422.JPG IMG_4426.JPG  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *