Halva dagen på sjukhuset

Har spenderat halva dagen på sjukhuset, en helt vanlig tisdag. Kompa ut från jobbet en timma för tidigt för att hinna i väg till psykologen. Direkt därifrån till sjukhuset och drack en drick-kvarg gåendes för klockan 12.45 skulle jag vara ombytt och klar för rehab. Nu är jag hemma och har ätit alldeles för sen lunch, kände hur sjukhuskorridoren gungade när jag gick hem. Nu har jag fakturerat och bosatt mig i soffan och här tänker jag stanna resten av kvällen. Det enda positiva med att inte ha ett dagligt jobb from mars är att det blir lättare att boka in alla tider på sjukhuset och att jag slipper sådana här galna dagar. IMG_4382.JPG IMG_4390.JPG IMG_4393.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen