Ny vecka, nya äventyr!

Börja den här veckan med sovmorgon och det känns så himla skönt. Men känns lite taskigt mot min man som gick upp och åkte 04 i natt för att åka hem och jobba medan jag somna om och sov i  fem timmar till. Den här veckan är ganska fullspäckade och har en härlig blandning mellan att flyga till Umeå till att gå på konsert med Backyard Babies. Den här veckan kommer slita på mig väldigt mycket men fredagens konsert kommer även ge mig massa energi, så det kanske är bra att det blev på samma vecka. IMG_3993.JPG I dag börjar även en ny Viktväktar vecka, jag struntade i att räkna i går och tillät mig själv att äta det jag ville. Men i dag börjar vi om. I dag blev det lördagens rester till lunch, torsk (6sp). Nu ska jag snart i väg till jobbet och ha en grupp, vi får se vad Karolina bjuder på för fika i dag;) IMG_3979.JPG Så här såg jag ut i går när jag gick runt i Henriks kläder:P IMG_3989.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen