Aspiepower Media

Trevligt folk deluxe 

Väntar på att klockan ska bli 21 så Trevligt folk deluxe ska börja på kanal 5. För några månader sedan när jag var på Expend mässan  i Karlstad så fick jag möjligheten att gå på en föreläsning med Patrik Andersson. Han är personen som kom på den galna idén att anmäla ett gäng somalier till bandy VM i Sibirien. Han fångade mig verkligen och jag gillar hans sätt att prata och vi har sedan dess följt varandra på Instagram, vi jobbar ju lite med samma sak fast på olika sätt. Och jag blev väldigt ledsen när jag läste i media om att han var med om en allvarlig olycka innan jul. Därför känns det extra viktigt att kolla i kväll, kolla ni också. Och Patrik när du blir frisk igen så står fortfarande erbjudandet om att ge dig en guidad tur på speedwaybanan kvar;)   IMG_0503

Kvällsfika

Kvällsfika

Baby är också laddad för att titta;)

Baby är också laddad för att titta;)

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *