Aspiepower Media

Skavsår från hell

VARNING! Känsliga läsare kan sluta läsa här och inte bläddra ner eller så läser man vidare på egen risk!

    Att gå fyra km i nya skor, kanske inte var en smart idé…. Skavsårsplåster är på och har sugit fast sig på höger foten som nu håller på att läka. Men vänsterfoten är tydligen inte lika sugen på läkning. Plåstret rasar av hela tiden så fick ta fram bandage och linda fast de. För tror de vore bra om de satt kvar ett tag så de suger fast sig. Får vänta någon dag så får vi se om jag måste ringa VC så de får ta sig en titt och lägga om det ordentligt eftersom jag har en förmåga att få infektioner i allt. Har en skräckbild fram för mig när Tai i Extreme home makeover fick blodförgiftning i ett skavsår. Känna sig att det gör en aning ont att ha skor på sig. Inomhus kan jag ju ha sandaler men de funkar inte riktigt i snön. Kan man bli sjukskriven för ett skavsår??
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *