Aspiepower Media

Det var bättre förr…

Har sett klart på alla säsonger av Tusenbröder och undrar vad jag nu ska slösa bort mitt liv på.  När jag blir arbetslös om 63 dagar så kommer jag slå världsrekord i serietittande tror jag? Vilken serie tycker du att jag borde se?  Nu ligger jag i stället nerbäddad under värmefilten och kollar på Gnonemo och Julia. Har kollat i tio min och redan tröttnat, varför var tecknade filmer bättre på 90-talet? Slog över till sporten men den är med tråkig när det inte är speedwaysäsong, inte för att de pratat om speedway när det är säsong heller. Eller jo om någon skadar sig allvarligt, då är speedway spännande tycker media. I morgon är det daga att återfå till verkligen igen för andra gången den hör veckan. Visst är det skönt med en extra ledig dag men jag tycker det blir så hoppigt när de blir mitt i veckan. Man hinner precis få i gång rutinerna så kraschas dom igen. Hade vart mycket skönare om det var en fredag eller måndag så det blev en längre helg, men man kan inte få allt här i världen.   

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *