Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Under 2016 ska jag… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Under 2016 ska jag…

Jag gillar att ha planer och mål. Så här kommer min bucket list för 2016.

Under 2016 ska jag: – Starta eget företag. – Få klart utkastet till min bok och skicka in till förlag. – Åka till Avesta. – Gå ner minst 5 kg. – Börja motionera regelbundet. – Lära mig att säga nej till saker jag inte har tid att göra. – Åka till ett varmt land. – Se minst en av Valsarnas bortamatcher. – Få bloggen att bli ännu större. Vad är dina mål för 2016? large  
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *