Aspiepower Media

Ungsbakad lax och rotfrukter

Okej nu är det dags för mitt nya liv och jag ska börja följa Viktväktarnas program igen. Vi får se hur det går med tanke på att det står en stor skål med choklad på mitt vardagsrumsbord…. Men har i alla fall fall varit och handlat och fyllt upp kylen med lite nyttigare saker än choklad. IMG_3160.JPG Till lunch i dag blev det Ungsbakad lax och rotfrukter. IMG_3169-0.jpgDu behöver: Lax Peppar Citronpeppar Rotfrukter (jag tog en påse i frysdisken) Creame Fraiche lätt Champinjoner Olja Gör så här: Sätt ugnen på 225 grader Stek laxen i olja så den får lite färg. Blanda cream fraiche och citronpeppar efter smak. Lägg laxen i en ungfast form. Klicka på såsen (2 dl till varje laxbit för att bli rätt points) Stek champinjonerna i lite olja. Lägg i rotfrukterna bredvid laxen. Häll på olja och lite peppar. Ha även i champinjonerna. In i ugnen i 20 min, klart. Viktväktarnas smart points: 12/per portion  IMG_3167-0.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *