Aspiepower Media

Att bli besatt av att väga sig

Snart första dagen med Viktväktarnas smart ponits över. Än så länge har jag låtit bli godis skålen. Jag tycker de första dagarna är värst, det där förbannade suget. Botar det genom att tugga på vindruvor och missbruka smoothies. Har även mätt mig i dag så jag har nått att jämföra med om en vecka. Tänker inte fokusera så mycket på vågen den här gången. Jag har erfarenhet av att det en vacker dag kommer gå segare på vågen och  jag blir bara mer och mer frustrerad. Det är de gångerna jag lagt av när de står och hänger på 65 kg men inte händer nått. Så den här gången tänker försöka låta bli vågen. Vi får se hur det går kanske får jag köra den till Hagfors eller nått. För jag har svårt att gå förbi den utan att väga mig. Har redan vägt mig två gånger i dag. Och så bär jag runt vågen och kollar om den visar olika i olika rum. Vad är ert bästa tips för att inte tappa motivationen?PicMonkey CollageHär kan ni läsa om när jag gick ner 30 kg med Viktväktarnas program.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *