Aspiepower Media

Man måste våga chansa för att nå drömmen

Välkommen 2016! Jag hoppas att du bjuder på lika mycket spänning som 2015. Under 2015 har jag: – Semesterprat på P4 Värmland vilket blev det mest delade semesterprat i år. -Fått en föreläsning visad på SVT. – Haft över ett 30 tal föreläsningar i ca15 olika städer över hela Sverige. – Blivit anställd på Samordningsförbundet Samspelet. – Fått möjligheten att vara på NWT i 8 månader. – Gjort frilansuppdrag åt sex olika medier. – Blivit kompis med Malena Ernman. – Fått möjligheten att börja blogga för Familjeliv.se Sveriges störst familjesajt. – Sett min första speedwaytävling i Polen. – Gått med gipsad fot i 6 månader. – Fått en ny diagnos och insåg att jag levt med bipolär sjukdom i 12 år utan att veta om de. Sist men absolut inte minst? – Kramat Dregen. 2016 väntar nya äventyr, om 68 dagar är jag är arbetslös. Och står troligen utan A-kassa. Men jag orkar inte oroa mig för det, på något konstigt sätt ordnar sig det alltid för mig. Jag har varit med om värre saker. Och jag har faktisk  bestämt mig för att var lite wild and crazy och starta eget företag och iallafall till viss del försöka leva på min föreläsningar, bloggen och att frilansa. Men jag skulle  även vilja ha något typ av kontorsjobb på några procent, så jag har en plats att gå till varje vecka, rutiner, arbetskamrater och en trygghet. Man vet inte om det går förrän man har försökt och jag känner att jag inte har något att förlora. Vad är det värsta som kan hända? Att det inte går, men då har jag iallafall försökt och lärt mig något av det. Och får jag lika många föreläsningar som i går, då går det. Man måste våga satsa för att nå drömmen! large

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *