Aspiepower Media

Världens godaste och enklaste pastagratäng 

När jag är hungrig orkar jag inte planera och tänka så jag brukar ta det som finns hemma och slänga ihop något. En gång när jag gjorde detta kom jag på receptet till världens godaste och enklaste pastagratäng. Och kidsen älskar den. Du behöver:

  • Pasta
  • Ett paket bacon
  • Kelda ostsås
  • Ost
  • En paprika
  • Smör att steka i 
Koka pastan och stek baconet tills det fått lite färg.  Och hacka paprikan i små bitar. När allt är klart häller du i pastan, paprikan och baconen (som jag brukar klippa i småbitar) i en ugnsfast form. Blanda runt och häll över ostsåsen. Skriva ost (alternativt riv) och lägg som ett täcke överallt.  In i ugnen på 200 grader i 20 min, klart!       
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *