Aspiepower Media

Jag fick bröstmjölk av mina mediciner

Seroquel har gett mig livet tillbaka. Men alla mediciner har biverkningar, så även min älskade Seroquel. Under årets lopp har jag testat många psykmediciner, under 2007 testade jag 17stycken antipsykotiska mediciner!!! Alla gav mig konstiga biverkningar, allt från de vanligast viktuppgång, jag gick upp 30 kg på 1,5 månad till andfåddhet, hade svårt att andas utan astmamediciner. Fick även bröstmjölk, mensen försvann och mitt prolaktinvärde blev så högt så man trodde att jag fått en tumör på hypofysen. Min kropp blev helt galen av alla mediciner. Tillslut kom Seroquel in i mitt liv, han fick mig att må bra samtidigt som han inte hade så många biverkningar. Måste man ha mediciner så får man liksom välja mellan pest eller kolera, ta den medicinen som ger minst biverkningar även om det inte är roliga biverkningar. För de här medicinerna ger inga roliga biverkningar. Just nu har jag ”bara” en biverkning. Fast de inte bara och bara, jag drar på mig så mycket vätska så jag känner mig som en vandrande vattenballong. Dock inte hela tiden men ungefär var fjortonde dag känns det som jag går runt med en sjö i kroppen. Hälsomässigt är det inte så mycket så det är farligt säger läkaren men jag kan ju inte direkt säga att jag känner mig särskilt sexig. Men vi får se vad läkaren säger när jag ska träffa honom i slutet av januari, kanske finns det något som gör så jag inte drar på mig så mycket vätska.  

4

Jag gick ner de där 30 kg igen, med hjälp av Viktväktarna, och har hållit vikten i 3 år.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *