Aspiepower Media

Onödigt vetande…

1. Vem är din bästa vän? Ludvig, Carolina, Saga, Sussie och Baby är nog dem som vet mest om mig;) 2. Vad har du för skostorlek? 36/37 3. Brukar du skratta för dig själv? I bland 4. Vilket är ditt favoritnummer? 9 5. Vad var det senaste du åt? Risalamalta 6. Om du var en krita, vilken färg skulle du vara då? Rosa 7. Hur är vädret just nu? Höst fast det är december. 8. Vem var den senaste personen du pratade med i telefon? Pappa 9. Vad är det första du ser hos det motsatta könet? Om dom har långt hår;) 10. Tv eller dator? DATOR! 11. Favoritprogram på TV?  Jag gillar serier från 90-talet, Rederiet, Tre kronor, Skilda Världar osv… 12. Har du några syskon? Nej. 13. Längd? Jag är 168cm lång. 14. Hårfärg? Rött för tillfället. 15. Ögonfärg? Blått. 16. Använder du kontaktlinser? Nej går inte till mitt ögonfel. 17. Favorit-högtid? Alla högtider är överskattade. 18. Favorit-månad? Alla sommarmånader! 19. Har du gråtit någon gång utan anledning? Ja hela tiden. 20. Vilken var den senaste filmen du såg? Ett päron till farsa 21. Favoritdag på året? Ingen speciell. 22. Är du för blyg för att fråga ut någon på dejt? Haha nej de kan man nog inte direkt påstå:P 23. Kan du stå på huvudet? Ja prova förra veckan:P 24. Kramar eller kyssar? Kramar 25. Choklad eller vanilj? CHOKLAD!

 26. Har du några tatueringar? Nej vågar inte då min kropp har en förmåga att bli allergisk mot allt eller ställa till med massa infektioner. 27. Vad lyssnar du på just nu? Tvn står på men kollar inte. 28. Är du kär i någon kändis? Haha den som inte vet svaret på detta har läst min blogg dåligt;) 29. Vilka böcker läser du just nu? Digital Succe 30. Piercingar? Två i näsan, en i naveln, sju stycken i öronen 31. Vad gör du just nu? Chillar 32. Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Saltade och smöriga, haha. 33. Hundar eller katter? Katter 34. Favoritblommor? Orkidée 35. Har du blivit påkommen att göra något du inte får göra? Ja, för många gånger 😛 36. Har du en bästa kompis av motsatta könet? Ja umgås hellre med killar, de är rakare och säger vad de tycker, precis som jag;) 37. Har du älskat någon någon gång? Ja älskar många:P 38. Vem vill du träffa just nu? Zandy <3 39. Är du fortfarande vän med folk från skolan? Några på FB men inga jag umgås med 40. Har du någon gång skjutit med en pistol? Japp 41. Gillar du att flyga flygplan? japp 42. Höger eller vänsterhänt? Högerhänt! 43. Hur många kuddar sover du med? Öhm många säkert 6 st:P 44. Saknar du någon? Ja Zandy <3
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *