Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sista rycket och framsteg – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sista rycket och framsteg

Ny är allt packar och klart för att fira jul i Hagfors. Först blir det fyra timmars jobb och ett besök till psykologen. Sen ska vi packa in oss i bilen och åka mot skogen. Jag längtar efter att få badkar.  Jag kommer vara ledig i 12 dagar och det ska bli fruktansvärt skönt att få ta en liten paus från allt.   Jag är nog inte den enda som längtar efter vila….?   I dag har jag gått hela dagen utan gips. Har inte blivit några längre äventyr. Men det känns skönt att kunna gå lite även om det fortfarande är en lång bit kvar tills jag kan gå helt smärtfritt igen.  Men de går sakta men säkert framåt. Nu ska jag ta med mig Fröken B och krypa ner i sängen och se på min kollega Annika Bengtsson. Mitt liv som journalist är  dock inte lika actionfylld som hennes?  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *