Aspiepower Media

14 saker ni inte visste om mig…

1. Favoritmärken på väskor? Köper bara snygga väskor, skiter i vad dom har för märke. 2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken? Svart helt klart. 3. Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon. 4. Vad har du för planer i år? Det här är ju snart slut. Men planen för 2015 är att starta eget företag, se Backyard Babies live och åka till Polen. 5. Brukar du skratta för dig själv? Ja ganska ofta. 6. Vad är det konstigaste du ätit? Öhm vet inte brukar inte äta konstiga saker. 7. Beroende av? Mobilen, facebook och choklad. 8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet? Spelar egentligen inte större roll vart jag bor. 9. Hur ser dina morgonrutiner ut? Kliver upp, klär på mig, hinner kanske kammar håret, bloggar, åker till jobbet typ… 10. Vad längtar du efter? Att speedwaysäsongen ska dra i gång igen. 11. Serier du följer just nu? Inga, Bron är ju slut:( 12. När brukar du oftast gå och lägga dig? Alldeles för sent för mitt eget bästa- 13. 5 saker du vill göra i framtiden? Resa, skriva en bok, skaffa barn, bo i hus, ta över världen;) haha 14. Vad finns alltid i din handväska? Värktabletter.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *