Aspiepower Media

Det går sakta men säkert framåt…

Under helgen har jag fått massa hjälp av mina föräldrar och min man att försöka styra upp kaoset, även kallat mitt hem. Nu kan man gå på vardagsrumsgolvet utan att behöva hoppa över saker. Garderoben  är rensad  men det är ändå en hel dag kvar i sovrummet. Dagens projekt har varit sortera omaka strumpor, det blir en del när man gått med gips i en evighet. Har även plockat in en stor Ikea-påse med kläder. Har en påse kvar, hur mycket kläder är det lagligt att ha egentligen? Jag har en förmåga att skjuta framför mig hur länge som helst att lägga in kläderna när jag tvättat.  Det är ju så jäkla tråkigt, det finns inge tråkigare. Kan man anställa någon som plockar in kläderna åt en? När jag var 10 år anställde jag min granne för att städa mitt rum för 20 kr, mamma tyckte dock inte att det var en bra idé för grannen ville städa varje dag så det blev dyrt:D Men, men får ta lite i taget och det går sakta men säker framåt snart kanske man även kan gå på sovrumsgolvet…

Är man duktig så blir man belönad;)

Känner mig inte alls psykad…

En selfie i bilen påväg till jobbet:P

IMG_2012.JPG

Mamma vad händer här? 😀

IMG_2010.JPG

omaka strumpor…

I bland är du lite för söt för ditt eget bästa Fröken B

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *