Aspiepower Media

Söndagsmys

Jag vill börja med att säga tack för alla fina kommentarer jag fått i samband med inlägget jag skrev i går, det är ni som får mig att fortsätta göra det jag gör <3 Det har vart en lugn kväll. Jag och Baby har slagit in julklappar till Katten Enzo, eller Värmlands lussekatt som han också är! I dag kan ni även läsa om honom i Expressen, han har blivit en riktigt kändis nu vi får se hur kaxig han är när jag ska hälsa på honom på onsdag;) Nu ska jag fortsätta söndagsmyset med min man. I morgon väntar jobb och en vecka som är fullspäckad men bara nio dagar kvar sen har jag julledigt i 12 dagar, vilket ska bli riktigt skönt.

Tänk inte ens tanken Baby! På lucia ska man ha ljus i håret, inte bränna upp håret!

Tänk inte ens tanken Baby! På lucia ska man ha ljus i håret, inte bränna upp håret!

  
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *