Aspiepower Media

Dag 10: Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Min mobil, alltså ärligt skulle dö utan en mobil. Enda gången på 14 år som jag vart utan mobil var när jag var inlagd på psyk. På den tiden fick man inte ha mobil med kamera. (en regler de fått göra om för i dag finns de ju knappt mobiler utan kamera)Så i två dygn fick jag vara utan telefon innan mamma och pappa kom med en medeltidtelefon och jag trodde att jag skulle dö.Jag har med mig min mobil överallt tom när jag duschar (ja jag har en vattentät mobil:P) Och jag sover med den under kudden. 1           Min almanacka. Utan den skulle mitt liv bli ännu mer kaos än vad det redan är. Allt jag måste komma ihåg skrivs in i min almanacka. IMG_1836.JPG

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *