Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 4,5 timmar kvar… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

4,5 timmar kvar…

Alltså det borde vara olagligt att vara så här fruktansvärt trött. Sängen är så varm och skön, vill bara ligga kvar. Men de går inte  för det är näst sista dagen på NWT i dag, så måste ta tillvara på de sista timmarna. Sen om 4,5 timmar ska jag luncha med Ulla sen får jag gå hem och lägga mig lite om jag har tur. För i samma veva kommer Henrik och mamma och pappa och Bebbsi bebbsan. I dag ska hon äntligen komma hem igen efter sin långa semester. Jag längtar efter att få borra ner näsan i hennes päls.

I går kväll somnade jag med mustasch:P

 
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *