Aspiepower Media

När man bara inte orkar…

I dag var ännu en sådan där dag, då jag bara inte orkar gå upp.  Mamma blev hämtad med ambulans i går kväll. Ingen fara hon är redan hemma igen. Men det blev inte så mycket sömn för mig i natt, jag som ha svårt att komma till ro från början. Så när klockan ringde 07 kände jag än en gång: fan jag vill bara sova! Kan inte livet bara ha en pausknapp så jag kan få sova en vecka så kommer jag tillbaka sen. På något magiskt sätt tog jag mig upp och i väg till jobbet. Bara 13 dagar kvar sen får jag ledigt i 11 dagar, kämp Joanna!  Efter jobbet åkte jag ä direkt till sjukhuset för rehab i varma bassängen. Man blir så jävla trött av att bada så nu känner jag mig ännu mer körd, ska gå och vila en stund. Jag får inte sova på dagen för läkaren men just nu skiter jag i det, för jag måste få sömn.  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *