Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jobb och världsrekord i trötthet – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jobb och världsrekord i trötthet

När jag vakna i morse så kände jag bara ”fan jag orkar inte”. Det var stupmörkt ute och jag var dötrött och ville bara dra täcket över huvudet och sova vidare. Men pallade mig upp när larmet ringde för tredje gången. Mimikry och Kitty fick mig att överleva jobbdagen. När klockan slog 12 kände jag mig väldigt stolt , jag klara det! Jag tog mig i väg och jag gick inte hem. När jag kom hem tog jag en tur på stan, behövde handla. Julkänslan i Karlstad är inte direkt på topp och man blir inte direkt mer sugen på att vara vaken i de här grå och tråkiga vädret. Köpte en ny almanacka då min tar slut vid årsskiftet. Bokade in viktiga tider, typ speedwaymatcher;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *