Aspiepower Media

Plötsligt händer det!

Insåg att jag behövde handla men gipset var plaskvått och kändes inte så lockade att sätta på sig. Så jag tänkte för mig själv ”undra om de går” så jag testade och det gick. Jag har vart och handlat UTAN gips för första gången på 6 månader. Det känns ganska bra att gå utan, visst gör det ont om jag går  för mycket men det går framåt. Tog bilen så gick inte så långt men det känns skönt att få vara utan. Dock har sjukgymnasten förbjudit mig att få mani på att gå utan och träna:P Har ju en förmåga att dra i väg när jag börjat med något. Nu ligger gipset på tork och i morgon ska det på igen. Nu är jag tillbaka i soffan igen, är trött och funderar på att vila en stund men frågan är hur smart de är för jag kommer ju inte kunna somna i natt. Föresten vet ni vad? De kom en god nyhet i dag när jag var på NWT! Dregen klar för Packmopedsturnén 2016!   1  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *