Aspiepower Media

30 dagars Blogg-lista

Jag börjar få bloggtorka och december är en månad då det händer mycket och tiden för bloggen är mindre. Så vi kör en 30 dagars lista. Dag 01 – 3 bloggar jag läser varje dag. Dag 02 – En nytagen bild. Dag 03 – Fem bilder som gör mig glad. Dag 04 – En person som betyder mycket för mig. Dag 05 – En bild på en tid du saknar. Dag 06 – Tio sanningar om mig. Dag 07 – Någon jag saknar. Dag 08 – Två saker jag längtar efter. Dag 09 – Fem bilder från ett minne 2010. Dag 10 – Två saker jag inte skulle klara mig utan. Dag 11 – En bild som är från när jag var liten. Dag 12 – Tio saker jag gillar att göra. Dag 13 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen. Dag 14 – En bild som gör mig arg/ledsen. Dag 15 – En bild jag har tagit som betyder något. Dag 16 – En bild som är över ett år gammal. Dag 17 – En bild på dig själv som du är nöjd med. Dag 18 – En bild som inte är tagen i staden jag bor. Dag 19 – En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna. Dag 20 – Tre filmer jag sett och gillat. Dag 21 – Tre saker som finns i mitt rum. Dag 22 – En sång som får mig att må bra. Dag 23 – En sång som får mig att gråta Dag 24 – En bild på mig och en kompis som badar. Dag 25 – Någonting som jag vill göra just i denna sekund. Dag 26 – Någonting jag saknar väldigt mycket. Dag 27 – Tre webbsidor som jag ofta är inne på. Dag 28 – En bild på mig och min bästa vän/vänner. Dag 29 – Mina mellannamn och vad jag tycker om dem. Dag 30 – En person som är snygg.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *