Okategoriserade

Tisdagsmys

Har vart en ganska lugn kväll. Som jag spenderat i soffan med pepparkakor och ädelost och pillande på datorn. Förra veckan fick jag frågan om jag ville bli Valsarna speedways webbmaster 2016. Eftersom jag gnällt ett antal gånger senaste året på hur dåligt uppdaterad hemsidan är så tyckte jag att det var min skyldighet att styra upp det, i stället för att bara gnälla. När jag låg sjuk i Henriks soffa och vänta att han skulle komma hem från jobbet roade jag mig med att bygga om sidan.  I dag har jag roat mig att skapa en ny Facebooksida och vi fick över 600 likes på bara några timmar, så kul! Nu är tanken att jag ska sova men är inte alla trött men det gör inte så mycket för sovmorgon i morgon. I morgon eftermiddag ska jag däremot utbilda personal på Arbetsförmedlingen från hela länet. Håll tummarna för att rösten håller.  

]]>

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*