Aspiepower Media

Nu fan räcker de! 

Fick nyss dessa fina kommentarer från annorlunda manma och jag blir bara så trött. Nu är det tydligen mitt fel att hon begår en olaglig handling för att jag inte låter henne vara konstig. Man kan faktis inte gå runt och säga att jag har massa diagnoser och då kan jag bete mig som jag vill och begå brottsliga handlingar. Men du annorlunda mamma jag förstår att du har det svårt så fortsätt  sno mina inlägg men jag är ledsen att säga det men  på det här sättet du beter dig så kommer du ändå inte komma någonstans . Vi kommer snart få blogg.se att stänga ner din blogg för de står inte heller bakom sådant är här.       PS, din lilla blockering misslyckas viss för kan fortfarande komma in på din blogg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *