Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tisdags mys – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tisdags mys

Har legat i soffan hela eftermiddagen och bara varit. Har växlat tv-tittande med pyssel. Ska om inte allt för länge bege mig till sängen. Behöver sömn i natt för i morgon blir en ganska konstig dag. Först ska jag jobba 8-12 sen ska jag sätta mig i bilen och åka till Hagfors för ska till tandläkaren där kl 18. Mamma och pappa jobbar så de kommer jag inte ens att se men ska åka hälsa på Bebbsan i alla fall. Sen när jag är klar hos tandläkaren ska jag åka tillbaka till Karlstad. Så det kommer bli  en lång dag i morgon.   

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *