Aspiepower Media

Ta alla på allvar psykiatrin

Ringde till psyk förut för att uppdatera dem om att jag blivit väldigt svajig sedan man tog bort min antidepressiva medicin. Läkaren förvana mig redan från början att det antagligen skulle bli så men jag kan inte heller ha en medicin som gör mig hög. Men att om jag blev låg så skulle man sätta in en ny medicin. Jag ska till läkaren i slutet av november men de skulle försöka fixa så jag får en tid så fort som möjligt. Jag tycker det är sjukt hur jag helt plötsligt tas på allvar för att jag får en Bipolär diagnos. För min del är det ju bra men jag vet hur det är att inte ha diagnosen och inte bli tagen på allvar och bli runt skickad. Rycket det är högtid för psykiatrin att tänka om lite och kolla hur man prioriterar ärenden och framförallt börja ta alla på allvar. image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *