Aspiepower Media

6 timmar kvar…

jag överlevde dagen på NWT men jag var vid vissa tillfällen ganska ensam på redaktionen. Utbildning pågick jag satt där själv och jobbade och låtsades att det var jag som styrde hela redaktionen. Så var det ju inte riktigt, men vi kan ju låtsas;)

Skärmavbild 2015-10-30 kl. 17.26.28

Efter jobbet gick jag hem och hittade en ny brevlåda bredvid min dörr. När jag kom hem i förrgår låg min på marken och vaktmästaren hade lovat att komma och sätta upp den igen men jag fick tydligen en ny. Eller ny och du den var bättre begagnad. Om de ändå skulle ge mig en ny kunde de väl iallafall ha gett mig en snygg, och inte grön och ful. Fördelen är att den här är större och jag brukar få så många stora paket;) Aja får väl måla den rosa eller nått.

Skärmavbild 2015-10-30 kl. 17.27.55

Väl hemma la jag mig i sängen och skulle vila men jag var inte alls trött. Är det inte konstigt, när jag gick till jobbet i morse så längtade jag efter att få komma hem till sängen igen. Och när jag väl får krypa ner i den så orkar jag inte ens ligga still i mer än tio minuter.

Skärmavbild 2015-10-30 kl. 17.30.47

Nu ligger jag i soffan och väntar på bättre tider för om ca sex timmar ska jag kliva på bussen till Ullared där jag ska spendera morgon dagen. Vissa tycker att vi är galna som åka 00 på natten från Värmland för att vara först i kön när de öppnar i morgon. Men jag har iallafall fördelen med att jag kan somna på bussar. Ja om jag nu kan det den här gången, gick ju inte så bra att somna i natt. Men tack och lov finns sömntabletter;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *