Aspiepower Media

Warszawa here we come!

Jag gillar att planera saker långt i förväg men i går slog jag nog mitt eget rekord. För då bokade vi en resa till Warszawa den 13-16 maj 2016 för att se en VM-deltävling i speedway. Vi var ju till Polen på en annan tävling i våras och jag har sett en hel del GP tävlingar live. Men det ska bli coolt att få en live i Polen, Speedway är Polens nationalsport och polackerna  är helt galna. I våras höll vi på att bli ner sprungen av dem för att förarna kom fram och hälsa på oss. Jag kan inte riktigt förstå hur häftigt dom tycker att de är. Eftersom jag står några meter från förarna varannan vecka hela säsongen och har gjort det sedan jag var typ 2 år:P:P Skärmavbild 2015-10-28 kl. 19.37.44

Oppps! Henrik råkade ta mig på bargärning när jag spanade in Tai Woffindens rumpa;)

Oppps! Henrik råkade ta mig på bargärning när jag spanade in Tai Woffindens rumpa;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *