Aspiepower Media

Tiden går fort…

1 När jag föreläste på Molkoms folkhögskola fick jag frågan vilken år jag gick Journalistlinjen. Jag fick räkna efter och kom fram till att det var 2013/2014 och att det är 1 år och tre månader sedan jag slutade, alltså vad har jag gjort de här året? Känns som ingenting men jag insåg att det var en del : – Spelat in en film. – vart på Almedalsveckan och pratat på samma seminarium som vår kulturminister. – Föreläst i halva Sverige. – Hållit vårtal på valborg. – Frilansat för tre tidningar+ som fotograf åt SR. – Haft praktik på Nwt i ett halvår. – Vart med live i radio tre gånger – Vart semesterpratare på P 4 Värmland -Tagit körkort. – Fått jobb på Samspelet. – Dragit av sena i foten två gånger. – Gått med gips i sammanlagt 8 månader. – Blivit med i styrelsen för hjärnkoll – Börjat blogga för familjeLiv.se – Och sist men absolut inte minst, kramat Dregen 😉  

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *