Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Överkörd – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Överkörd

Känns som jag blivit överkörd av ett tåg. Är helt slut. Har sovit bort hela eftermiddagen. Var ut en sväng och var med till LIDL, höll på att svimma och mina föräldrar förbjöd mig att köra bil själv i 10 mil. Så jag har sjukanmält mig och ställt i morgondagens psykolog- samtal och är kvar i Hagfors. Lika bra att försöka vila, om jag nu vet hur man gör det;) Så jag blir frisk på riktigt någon gång. Och när man är sjuk så är det helt okej att äta pizza;)

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *