Aspiepower Media

Utbrott på Kommunen

Dagens möte angående mitt boeendestöd gick inge bra. De slutade med jag bad dem dra åt helvete och gick därifrån. Men jag tänker inte acceptera att man behandlar mig hur som helst. Mitt boeedestöd hörde inte av sig de fyra senaste gångerna hon skulle det för hon var sjukskriven och glömt berätta det. Så här får de inte gå till någonstans men absolut inte när man arbetar med personer med Asperger syndrom som kan må extremt dåligt av otydlighet och hastiga förändringar. Och jag tror inte de riktigt är vana att någon säger ifrån. Jag vet flera personer i Karlstad kommun som haft boeedestöd men sagt i från sig det för det inte funkar och att de får dem att må sämre. Jag har glädjen att ha talet gåva och jag tänker inte vara tyst och låta det fortsätta vara så här. För har vi rätt till stöd så ska vi få det och det ska fungera. Och när man sen väl har ett möte och jag försöker förklara hur jag uppleva saker och de sitter och avbryter mig hela tiden och tycker ”nej men så är det ju inte” nej men det är så JAG upplever det och ingen kan ta ifrån mig min upplevelse.

Trots allt har jag ätit god mat i dag:

wpid-wp-1445011661191.jpg1

2Nom nom nom mums i Babys mage

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *