Aspiepower Media

Tjejmys

Maurits  har åkt hemåt och jag hoppas det inte dröjer ett år innan han kommer tillbaka igen den här gången. Jag och B, passar på att  ha tjejmys hela eftermiddagen. Fortsätter att frysa och ha ont i halsen och i morgon ska jag föreläsa på resterande elever på Molkoms folkhögskolas filial i Karlstad. Sen ska jag på möte med kommunen om mitt boeendestöd innan Henrik kommer. Får nog bli en lugn helg känns som det är lite mycket nu och det kommer fortsätta i samma tempo ett tag till. I dag är första dagen utan anti dep medicin för är nere på en tablett varannan dag nu och snart är den ute. Och jag vet inte om jag beror på det men jag svajar lite upp och ner de senaste dagarna och varit på gränsen till hypoman. Och när jag kollar på mitt fullproppade schema blir jag rädd för att dra i väg så måste passa på att bara vara när jag kan. image

imagefärgade håret i går också:P

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *