Aspiepower Media

Svar på era frågor

När träffade du Henrik första gången? Jag träffade Henrik första gången 1997 när han började köra speedway för Valsarna. Jag gömde mig bakom pappas ben i depån när han pratade med honom. Då var jag 7 år och han 20år så var nog tur att vi inte blev kär i varandra då haha;) Skärmavbild 2015-10-12 kl. 19.31.25                             När blev du kär i Henrik? Vi fick kontakt på facebook i april 2012. Dock var jag då redan förlovad med en annan före detta speedwayförare haha;) Den 26 juni 2012 träffades vi första gången (på över 10 år) och såg matchen mellan Valsarna-Västervik tillsammans, vi stod på pressläkaren och höll varann i smyg hela matchen;) Några dagar efter det bröts min förlovning med Andreas;) Dregen VS Tai Woffinden? 1Dregen är trevligare när man pratar IRL. Dregen kramas;) Dregen skickar mail. Äh Dregen är bäst! Men Tai är snygg och bäst på speedway;) Är du nervös innan dina föreläsningar? Inte nu längre. Planerar knappt mina föreläsningar längre, de går på rutin. Om du hade en till katt vad skulle den heta? Dregen!;) Baby skulle från början ha hetat det men hon blev ju en hona så det fick bli Backyard Baby i stället;) Vad önskar du dig i (h)julklapp? Bra fråga, de undra mamma i går men har inget bra svar. Skulle kunna säga en ny kamera men har svårt att tro att jag får en kamera för 20 000 i julklapp:D Vad är din högsta dröm? Jag har slutat drömma för alla mina drömmar slår ju in hela tiden;) Men jag skulle vilja föreläsa för Riksdagen. Kul att din blogg går så bra, kommer du bli störst? Nej jag kommer inte bli störst. För jag tänker inte prata skit om folk och hänga ut människor, det är det man måste göra för att bli störst i bloggvärlden. Bloggerskan Joanna i Big Brother skulle du ställa upp? Haha jag sa faktisk de för ett tag sedan att de skulle vara ett bra ställe att visa hela svenska folket att en person med Aspergers syndrom faktisk kan vara social och skulle klara av att vara inlåst med massa människor i ett hus. Många tror att vi typ är enstöringar som bor själva i ett hus i skogen. Flyttar du till Henrik eller han till dig? (Det är dags nu!!:)) Om någon ska flytta så är det jag eftersom Henrik har sin kids varannan vecka. Dock är det inte aktuellt i nuläget då jag har jobb i Värmland. Hur gammal är din katt Baby? Baby blev 6 år i Augusti. Vilka sociala medier gillar du mest? Facebook eller Instagram? Skulle överleva om Instagram försvann. Skulle dö om Facebook försvann Vilka länder har du varit till? USA, Turkiet (4 gånger), Grekland (2gånger), Thailand (6 gånger), Vietnam ( 2 gånger), Malaysia, Polen (3 gånger), Tallin (2 gånger), Skottland, Norge (massa gånger), Danmark (massa), Finland, har säkert glömt nått.  Hur många följare har du på instagram och facebook? 4802 på facebook +723 på min privata sida 4539 på Instagram. Hur var det när du flyttade hemifrån? Hur var känslan? Skönt att slippa Hagfors;) Vem är din bästa kompis? Har flera nära vänner men den som vet saker om jag som ingen annan vet är Ludvig. Skärmavbild 2015-10-12 kl. 19.30.19                               Undrar du också något? Ställ din fråga i en kommentar nedan så svarar jag på den i ett inlägg!

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *