Aspiepower Media

Jobba hemifrån

I somras när jag mådde skit och ville ha någon att prata med så fanns det inget. Nu har jag helt plötsligt två psykologer och i dag skulle jag ha träffat båda på samma dag. Det var inte så smart planerat men man måste ta de tider man får eftersom det inte finns några tider. Men min chef är så klok så hon tyckte att jag skulle jobba hemifrån i dag. Så jag slipper springa runt som en idiot mellan jobbet, psyk och vuxenhabiliteringen Men klockan 8 i morse så ringde en sköterskan från psyk och sa att psykologen där är sjuk. Just i dag känns det skönt att det trots allt bara blev ett samtal och att jag ändå ska jobba hemifrån eftersom jag inte är riktigt frisk. Nu ska jag göra mig klart för att gå till vuxenhab sen ska jag hem och bädda ner mig i soffan med datorn och jobba. Skärmavbild 2015-10-12 kl. 10.23.30 .

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *