Aspiepower Media

När livet blir stabilt

I dag är det tio dagar sedan de satte diagnosen Bipolär Sjukdom typ 2. De senaste tio dagarna har jag känt ett lugn. Äntligen är det klart. Jag har ju vetat om i ungefär tre månader att jag antagligen har två diagnoser men det är så skönt att det nu äntligen är klart och finns på papper. Den nya medicinen har gjort mig stabilare, mitt liv är inte längre en berg- och dalbana. De går upp och ner för det gör det för alla men det svänger inte lika mycket. Mina hypomana perioder vill vi ha kvar men i måtta. I juni var jag hypoman i över en månad. Jag sov fyra timmar per dygn men studsade ändå runt som en studsboll hög på Red bull. De funkar inte. Tillslut kraschar man, och det gjorde jag. Nu ska bara den antidepressiva medicinen ur kroppen. Läkaren har förvarnat mig på att jag sjunka och att jag kanske kommer behöva en ny medicin. Mediciner är okej om de får ens liv att se ut så här: wpid-wp-1444320383582.jpg

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *