Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Minnen väcks till liv – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Minnen väcks till liv

När jag kom hem hittade jag ett exemplar av tidningen Skytte sport i brevlådan. Det väcker många minnen att bläddra i den. Skytte har vart en stor del av mitt liv i många år. I detta nummer har jag fått den stora äran att medverka som skribent då jag blev tillfrågad om jag ville skriva en krönika. Självklart gjorde jag det. Visste inte att jag skulle få en tidning så tänkte i går att jag måste fråga grannen om jag fick smygtitta i deras, så det var  en fin överraskning. Jag har hunnit med en hel del sedan jag kom hem. Jag har tvättat en maskin med tvätt och haft utbrott på psykakuten. Sen hände det ett under med. Jag han bara vara hemma i en timma så hade jag packat upp resväskan. Jag höll nästan på att få en chock när jag insåg vad jag gjort, min resväska brukar nämligen har en förmåga att stå i två månader innan jag plockar upp den. Men det är så skönt när det är gjort, och jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Nu ligger jag bara i soffan och ser på Vänner och dricker varmchoklad. Som jag skrev i förra inlägget mår jag inte särskilt bra. Huvudvärk, illamående, yrsel och hjärtklappning. Men det bara att försöka stå ut medicinen måste ur kroppen och man får försöka stå ut med abstinens och försöka tänka att det blir bättre sen. image image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *