Äventyr i Närke

När jag kom till Hallsberg i går så möttes jag av en underbart vacker himmel. Älskling du hade inte behövt färga himlen rosa bara för att jag kommer 😉 Jag fick bestämma kvällsmaten och det blev plankstek, hade längtat efter det så länge. I dag började vi dagen med sovmorgon, ligger fortfarande kvar i sängen. Dagens planer är att åka till Örebro och köpa strumpor till mig. Hur tänkte jag när jag inte packade med några strumpor men ska vara borta i fyra dagar? Måste köpa lite tjockare sockor med till gipsfoten för nu när vintern är påväg så fryser jag tårna av mig snart. Skärmavbild 2015-10-03 kl. 11.07.51Skärmavbild 2015-10-03 kl. 11.07.40 Skärmavbild 2015-10-03 kl. 11.07.58

Glöm inte bort att ni kan följa nya bloggen på Bloglovin

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen