Aspiepower Media

Full rulle

I dag har det varit en ganska jobbig dag. Börja med att vakna upp när klockan ringde 07 med att känna som jag inte sovit ett dugg i natt. När klockan ringde kom Baby och la sig på mitt bröst och ville gosa och då blir man ju ännu mer sugen på att gå upp, eller inte. I dag har jag jobbat på NWT. Ringde typ 30 telefonsamtal på fyra timmar men ingen ville tydligen svara när jag ringde i dag. Så de slutade med att jag inte fick skriva ett ord i dag. Men hitta iallafall telefonnummer så nu får de andra ringa vidare, kanske har de bättre tur. När jag slutade åkte jag direkt till mitt andra jobb. Insåg att jag glömt lämna in papper så jag får någon lön den här månaden. Sen hem och byta kläder och iväg på begravning.  Mitt livs tredje men man blir aldrig bekväm med den där situationen. Dock känner jag extremt mindre känslor mot vad jag brukar, det tackat vi nya medicinen för. Efter begravning var det snabbt hem för att hämta resväskan och nu sitter jag på tåget till Närke. Ska spendera helgen hos Henrik och på måndag ska jag åka vidare till Katrineholm och föreläsa. Just nu känns det ganska skönt att bara få sitta ner och pusta ut. Tackar min chef för att hon bokat tyst avdelning så jag slipper skrikande barn den här gången. För efter den här dagen hade jag nog inte pallat det;-) image image

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *