Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Skit fot – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Skit fot

Ortopeden har ringt, hon hade både bra och dåliga nyheter.
De bra: De såg något på röntgen (tack kroppen för att du inte gör som du brukar och gömmer saker)

De dåliga: Det de såg var ingen vacker syn.
Man har tydligen två senor på utsidan foten en stor och en liten.
Den stora är hel och ser helt normal ut.
Den lilla (som är den som de tidigare lagat och sytt ihop) är smal som sytråd och är mer eller mindre helt slut. De enda man kan göra är att sy ihop den med den andra senan så jag bara har en sena i foten. 

Men en operation är alltid en operation och medför risker. Så nu ska hon kontakta min gamla sjukgymnast och se om hon vill ge sig på att testa att köra rehab och se om vi kan få bort smärtan för att musklerna byggs upp runt omkring. Alternativet kan bli att de måste lägga in mig i några veckor för att köra rehab flera gånger per dag. Och det som kan ske under rehab är att den går av helt, men de gör den snart iallafall så.

Kära gipsskon ska jag ha kvar och ha på mig även under rehabtiden mellan träningarna, så hon sa att jag kan räkna med att behålla den några månader till.

Så funkar rehab fine jag får leva med en halv trasig sena. Funkar inte rehab- Operation och vi får bygga om halva foten.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *