Aspiepower Media

10 saker ni inte visste om mig…

– Jag fick komma in på en krog med 23års gräns en vecka innan  jag fyllde 23. Vakter kan vara snälla i bland;) – Jag har troligen levt med Bipolär sjukdom i 12 år utan att veta om det. Jag fick troligen min första maniska period som 15 åring. – Jag tycker det är jobbigare att föreläsa för 10 personer än 350 personer, de kommer så nära. – Jag kan hela alfabetet på teckenspråk. Jag kolla på en beskrivning i 10 min när jag var fem och minns det fortfarande. – Jag kan skriva ganska bra med både vänster och högerhand, men är egentligen högerhänt. – Jag har utretts för hjärntumör och MS och andra allvarliga sjukdomar. – Ibland duschar jag tre gånger per dag, bara för att det är skönt. – Jag var utomlands första gången när var tre månader. – Jag har en stor grej på gång just nu men ni får inte veta vad än;)
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *