Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att hitta sitt nya jag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att hitta sitt nya jag

Jag och Baby har haft en lugn kväll i soffan.
Det har blivit min nya grej att göra ingenting.
Att bara vara.
Det är konstig känsla.
Jag känner inte riktigt igen mig själv.
Är det här jag?
Ska jag vara så här nu?
Vill jag vara så här?

Samtidigt som det lite skrämmande att ha blivit en ”ny” person så är det väldigt skönt att hjärnan inte går i 700 km/h. 
Jag hinner tänka efter innan jag gör något.
Jag hinner värdera om det är en smart sak att göra eller ej.
Och är det inte det så hinner jag avsluta det innan jag ens börjat.

Det kommer nog ta ett tag innan jag lärt känna och känna mig bekväm med mitt nya eftertänksamma jag. Men i slutändan blir det nog bra tillslut.

]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *