Aspiepower Media

Glutenfria jordgubb och citron muffins

Blev sugen på att baka så gjorde muffins som jag tänkte bjuda min lilla grupp på jobbet på i morgon.
För dig som är med i Viktväktarna så blir de 4 pp per muffins

Du behöver:
125 g smör2 dl socker
2 ägg4 dl mjölmix 2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsocker1/2 citron, skalet (jag tog lite citron saft i flaska i stället)1 1/2 dl mjölk eller yoghurtFrysta jordgubbar

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget och rör mellan varje. Blanda de torra ingredienserna och citronskal, vänd ner i smeten växelvis med mjölken/yoghurt. Klicka ut smeten i formar och tryck ner en jordgubbe i varje form, grädda mitt i ugnen ca 15-18 min beroende på storlek.
]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *