Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Hängig – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hängig

Palla mig i väg till jobbet men efter tre timmar gav jag upp och gick hem.
Han precis lägga mig i soffan och tänka vad ska jag äta i dag när de ringde på dörren.
Där stod kusin Madde och kusinbarn Nadia som undra om jag ville med ut och äta lunch.
Och äta måste man göra fast man är sjuk och var inte så sugen på att ställa mig och laga mat så blev med ut på stan och fick mat i magen. Nu är jag hemma och har bäddat ner mig i soffan.
Känner mig inte alls särskilt pigg.
Han iallafall med möte och fika på jobbet;)

Piggtjej88]]>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *